IMG_4187.jpg

Dobrodošli,

Ja sam Katarina Kuljača, pilates instruiktotka i preduzetnica. Vlasnik Feel Pilates studija i Balanced Body Master instruktor za pilatews na matu, reformer i ostale pilates sprave.

Ovaj blog je moja još bliža odrednica, način da se oprobam u zanimanjima koja su u nekom drugom poretku okolnosti možda mogla biti i profitablna.

Ovo je je moje igralište gde mogu DA BUDEM novinar, reporter, fotograf, kuvarica… name it!

Keep your dreams ALIVE

St Germain

St Germain

Saint Germain je deo 6.tog arondismana i možda i življi od čuvene Latinske četvrti na koju se naslanja, a opet sa manje turista. Ovde Parižani sede na ulicama, u baštama lokala do kasnih sati kada su ulice mnogih drugih delova grada, koji su na boljem glasu, već odavno opustele. “Glavna ulica “ ovog malog kvarta je Rue de Buci u kojoj je od ranog jutra otvorena zelena pijaca, a uveče svoj nastup ima lokalni bend koji muzikom uveseljava prolaznike i goste lokala.
Odavde su “na peške” Notre-Dame, Orsay, Sena, Louvre i prelepi Luksemburg park.
Može se birati izmedju mnogobrojnih “butik” hotela čije sobe krase tapete sa raznobojnim dezenima i zavese koje se stapaju sa zidovima. Kada otvorite prozor, koji je gotovo uvek dugački “francuski balkon” sa ukrasnim kovanim gvoždjem, tihi žamor sa ulica vas uvodi u pariski ritam života koji se neprimetno potpuno uvuče pod kožu i zbog koga se stalno vraćam na ovo mesto po dozu lepote, sklada i umetnosti svakodnevnog života.

stgermain1.jpg
st germaib.jpg
Pescani vremeplov

Pescani vremeplov

Freddie

Freddie