IMG_4187.jpg

Dobrodošli,

Ja sam Katarina Kuljača, pilates instruiktotka i preduzetnica. Vlasnik Feel Pilates studija i Balanced Body Master instruktor za pilatews na matu, reformer i ostale pilates sprave.

Ovaj blog je moja još bliža odrednica, način da se oprobam u zanimanjima koja su u nekom drugom poretku okolnosti možda mogla biti i profitablna.

Ovo je je moje igralište gde mogu DA BUDEM novinar, reporter, fotograf, kuvarica… name it!

Keep your dreams ALIVE

Da budem

Da budem

Kažu da ne treba mešati posao i privatni život, a kada putujete morate se odlučiti da li je to zbog posla ili zbog zadovoljstva kao da jedno drugo sasvim logično isključuju.

It”s not personal it”s business! Work or pleasure?

Povinovala sam se opšte prihvaćenom pravilu i trudila da sve što radim odvojim u posebne fioke, kategorije i da se tačno zna šta je posao šta hobi, šta porodica.

Kada jednom odlučiš šta ćeš da DA BUDEŠ kad porasteš sve druge aktivnosti padaju u senku koliko god da ti zadovoljstva pričinjavaju.

A onda sam pre jedne decenije napustila stari posao i počela da radim nešto što ZAISTA volim i shvatila da je novi posao proizvod svega što ja JESAM svih interesovanja, razmišljanja, maštanja i svih dečjih želja “Šta ću da budem kad porastem?”.

Počela sam da pridajem važnost svemu što me čini srećnom. Uredjenje prostora, putopisi, pravljenje fotografija, ukrasa za jelku od gipsa.. Bila sam mnogo srećna kada sam otkrila postoji blog i da sve što radimo može da se spakuje u taj mali cyber prostor i postane pravo igralište.

Dobrodošli na moje stranice DA BUDEM, dobrodošli u moje igralište.

Ovde mogu DA BUDEM fotograf, novinar, reporter, kuvarica, putopisac, a ponekad samo pišem dnevnik.

Sve što zaista volimo da radimo dolazi iz jednog srca i jedne duše.

Everything is personal!

Sve jeste lično!

blogger1.jpg
blogger.jpg
Freddie

Freddie